Dragon Rent a Car Beograd je renomirana rent a car agencija koja posluje pod firmom Dragon inženjering d.o.o. osnovane davne 1994. godine. Naš profesionalni kadar, specijalizovan za iznajmljivanje vozila, pomoći će Vam da napravite najbolji izbor za najam automobila.

Sedište firme nalazi se u Zemunu, a najam vozila možete realizovati u poslovnici kod Arene na Novom Beogradu, kao i na bilo kojoj lokaciji na teritoriji Beograda, kao i na zahtev, u bilo kom gradu Srbije i Evrope. Poučeni istančanim željama naših dugogodišnjih klijenata, koncentrisali smo se na rent a car usluge koje zadovoljavaju i najzahtevnije klijente, jer nijedna želja ne sme ostati neispunjena.

Vozila u našoj ponudi su mini economy, economy, compact, intermediate, comby i lux.

Ukoliko želite najjeftiniji rent a car u Beogradu – pozovite nas
+381(0) 60 64 04 244; +381(0) 11 22 84 483
ili pošaljite e-mail office@dragonrentacar.com.

Iznajmljivanje vozila sa vozacem, kao i transferi sa aerodroma Beograd Nikola Tesla ili bilo koje druge lokacije, samo su deo usluga koje pružamo kako bi za Vas obezbedili siguran i pouzdan prevoz do željenih destinacija. Želite iznajmljivanje luksuznih vozila u Beogradu, mi smo tu za Vas! Kao posebnu uslugu izdvajamo dugorocni najam automobila. Ova usluga je namenjena pre svega pravnim licima, ali isto tako dugorocni najam vozila je dostupan i za fizicka lica.

Moto firme je Wherever you go, we care for you! Upravo ova rečenica odslikava naš odnos prema Vama - Gde god da odete mi brinemo za vas! Sa nama ste sigurni! Stojimo Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

S poštovanjem,
Vaš Dragon Rent a Car Beograd